HEMEN ARA: +905353114561

Blog

Karadeniz Ticaret hakkında bilgileri, su, tüp, damacana ile ilgili bilgilendirme yazılarımızı burada sizlerle paylaşacağız.

Tüp Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz

Tüp belli başlı kurallara uymanız çevrenizin ve kendi güvenliğiniz açısından büyük önem taşır güvenliğinden emin olmadığınız tüp bayilerinden alışveriş yapmayın Karadeniz Ticaret olarak Bucak ilçesinde hizmet veriyoruz Bucak ilçesinde oturan müşterilerimizi bayimize bekliyoruz. Tüp alırken olumsuz durumlara sebebiyet vermemek adına yazımızın içinde bulunan maddelere dikkat edelim.

Kaçak Olup Olmadığını Kontrol Edin

Tüp satın alırken gaz kaçağı kontrolü yapılması oldukça önemli, gaz kaçağı olan tüpler dikkat edilmediği zaman ateşleme esnasında patlayarak yaralanmalara,yangınlara neden olmaktadır. Bayiden tüp alırken mutlaka kaçak kontrolü yaptırın.

Doluluk Oranını Kontrol Edin

Tüp alırken doluluk oranını kontrol edin az dolu olan veya çok dolu olan tüpleri almamaya özen gösterin gereğinden  doldurulan tüpler fazla basınçta kullanılmasalar bile patlayabiliyor,az doldurulmuş tüplerde ise gaz kalitesi düşük olduğu için zehirlenmelere,yanmama durumlarına neden olur bu yüzden satın alırken belirtilen kg ağırlıklarını karşılayıp karşılamadığına dikkat edin.

Tüp Bayisinin Belge Geçerliliğini Sorgulayın

Tüp alacağınız yeri çok iyi araştırın, belge geçerlilik süresini mutlaka kontrol edin belgeler geçerliliğini kaybetmiş ise o bayiden uzak durun kullandıkları malzemeler çevreye uygun değildir, bildiğiniz başka bayilere yönelin.

Bayimiz Antalya şehrinde müşterilerine  kaliteli hizmet vermek adına her yıl düzenli olarak geçerlilik belgelerini yeniliyor, tüplerimizin her biri kaliteli gazlar ile doldurularak satışa sunuluyor sizde çevre koşullarına uygun olarak dolum yaptığımız tüpleri tercih ederek sağlıklı bir şekilde tüp kullanımı gerçekleştirebilirsiniz.,

Tüm ürünlerde olduğu gibi tüplerinde son kullanma tarihleri vardır, tarihi geçen tüplerinizi bayimize getirerek yeni tüp ile değişimini sağlayın,tarihi geçmiş tüpler büyük bir tehdit oluşturuyor, geniş ürün yelpazesine sahip olan Karadeniz Ticaret ihtiyaç duyduğunuz her an yanı telefonun ucunda 7/24 hizmetinizdeyiz. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yukarı kaydır
talya sex shop