HEMEN ARA: +905353114561

Blog

Karadeniz Ticaret hakkında bilgileri, su, tüp, damacana ile ilgili bilgilendirme yazılarımızı burada sizlerle paylaşacağız.

Tüp Çeşitleri Nelerdir?

Tüpler mesleki alanlara göre sınıflandırılır, evde kullanılan tüpler ile sanayi alanında kullanılan tüpler arasında çeşitli farklar bulunur kendi alanınıza uygun tüp seçimi yapmanız tüpten daha faydalı bir şekilde yararlanmanızı sağlar.

Oksijen Tüpü

oksijen tüpleri oksijen ile doldurulmuş ince uzun tüplerdir, oksijen tüpleri genel olarak hastane kullanımına uygun olarak tasarlanır mavi renge sahip olan bu tüpler oksijen miktarını karşılanmasına yardımcı olur. Kullanım amacına göre litre bazlı olarak dolum sağlanır tüp dolum merkezlerine giderek dolum işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Küçük Tüp

Küçük tüpler genellikle kamplarda,yazlıklarda,pikniklerde tercih edilir, piknik tüpü olarak da bilinen küçük tüplerin yaklaşık ağırlıkları 2 kilogramdır. Gazı bittiğinde tüp bayilerinden tekrar dolum sağlayabilirsiniz.

Orta Tüp

Orta tüpler ev kullanımına uygun olarak üretilir 5 kg ve üzeri çeşitleri bulunur, orta tüpleri evinizde rahat bir şekilde kullanabilirsiniz genel olarak bu tarz tüplerde dolum yapılması tercih edilmez bittiği zaman tüp bayisine götürüp yerine yeni tüp temin edebilirsiniz.

Büyük Tüp

Büyük tüpler sanayi kullanımına uygun olarak üretilir 10 kg ve üzeri çeşitleri bulunur, sanayi tipi tüpler olarak da bilinen büyük tüpler ev kullanımında pek tercih edilmez, profesyonel kullanım alanlarına uygun olarak üretilen büyük tüpler evde kullanıma uygun değildir.

Özel Tüpler

Özel tüpler genel olarak hastane ve sanayi alanlarında, büyük kafelerde, yemek ve gastronomi alanlarında tercih edilir, oksijen tüpü ile aynı mantıkta çalışan bu tüpler yaklaşık 45 kg ağırlığına sahiptir. Özel araçlar ile teslim edilir tüp bayisinde çalışanlar tarafından takılması olası kazaların önüne geçer.

Tüp kullanımı çeşitlilik gösterir, Antalya iline bağlı bulunan birçok tüp bayisi bulunur, fiyat aralığı her bayiye göre farklılık gösterir. Kullandığınız tüpün gaz çeşiti,ağırlığı tüpün fiyatını belirler internet üzerinden araştırma yaparak tüp fiyatlarını kontrol edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yukarı kaydır
talya sex shop